top of page

Succé föder succé

På bilden ser Ni ” Drummer”

Han var 9 veckor när jag tog den här bilden, då visste jag inte mycket om hur det skulle se ut nu, fem år senare.

Träningen har varit rätt enkel med honom under vägen fram,  men jag fick tänka till ordentligt när han var runt 1,5 år , den där typiska unghunden som vill mer än hjärnan kan sortera. Han har alltid varit av den sorten att han tittar på mig och verkligen undrar – hur ska du nu ha det matte? Hans träning är väl uträknad och jag har inte lagt en hög pusselbitar åt sidan bara för att de är de tråkiga, samma samma blå himmel ,vilken av alla blå bitar ska egentligen passa in med en annan lika blå bit , de tycks ju se likadana ut. Men det är det som är hemligheten med en bra upplagd träning, hunden lyckas jag är glad vi gör en gemensam sak av en succe´, varje gång! Men sen kommer kruxet, när ska jag gå över till pusselbitarna med andra färger på? Sugen på att veta hur?

Ett vet jag i iallafall säkert  succé föder succé och det gör att jag alltid är glad för de allra minsta framstegen under en träning.  Sådetså! // Åsa

.

_DSC4310.jpg
121202_1262-530x353.jpg

2,5 år senare vinner vi,  Drummer & jag Mästerskapet .  Med på bilden är också Perdix Gundogs Proud Mary med diplom denna dag. Så vi var två glada deltagare.

bottom of page